Werkplaats

In onze volledig uitgeruste werkplaats kunnen wij nagenoeg al het onderhoud uitvoeren en problemen oplossen. Daarnaast zijn wij een door de RDW erkend APK-bedrijf. Hierdoor kunnen wij het volledige onderhoud van uw auto onder een dak uitvoeren. Afhankelijk van het soort reparatie is het zelfs mogelijk om in onze wachtruimte te wachten.

APK

De APK (algemene periodieke keuring) is een wettelijke verplichting voor alle auto’s. Bij deze jaarlijkse keuring worden een aantal controles uitgevoerd om te bepalen of het voertuig voldoet aan de veiligheids- en milieu-eisen. Het is van belang om tijdig uw voertuig te laten controleren. Het rijden zonder geldige APK is strafbaar. Wij zijn een door het RDW erkend APK-bedrijf. Hierdoor kunnen wij de volledige APK verzorgen en eventuele reparaties uitvoeren.

Reparaties & onderhoud

Naast APK is onze werkplaats volledig uitgerust met moderne apparatuur om nagenoeg al het onderhoud aan uw auto te verzorgen. Zo kunt u bij ons terecht voor de bekende ‘grote en kleine beurt’, regulier onderhoud, storingen verhelpen, ruitreparatie en -vervanging, airco (her)vullen en onderhoud.

Werkplaats
buitenkant werkplaats
Werkplaats